Filmul săptămânii: DUS KAHANIYAAN (2007)


valabil pentru săptămâna 44: 29 septembrie-5 octombrie 2014

Dus_Kahaniyaan_movie_wallpaper-12

 

Eu un film cu multe povești de viață. Un colaj cu multe fațete ale ființei umane, dar și ale provocărilor vieții. Poveștile mele preferate sunt două: prima, în care cineva se crede superior pentru simplul fapt că e de aceeași religie cu majoritatea, iar cea de-a doua în care cineva care tânjește după prezența fizică a jumătății le dă o lecție unor proaspăt căsătoriți. Ceea ce îmi place mult la film e tocmai compoziția asta de tapiserie: am varietate atât ca și povești, cât și ca actori (intensitate, transmiterea emoțiilor, sinceritate etc.)

Ar fi mare păcat să mă apuc de povestit fiecare episod, așadar vă întreb care bucată e preferata voastră? Iar dacă nu ați văzut filmul, sigur veți găsi ceva frumos, bun, emoționant, interesant în el. E pentru toate gusturile, încorporând taote preferințele posibile.

 

Advertisements

1 Comment (+add yours?)

  1. Scorpya Cristina
    Jun 07, 2016 @ 07:50:43

    Sa fiu sincera, nu-mi mai aduc aminte toate povestile, dar stiu ca mi-a placut! Daca nu ma insel, povestea lui Sanjay este cea mai trista! Fiind 2007, un alt film cu multiple povesti a fost Salaam-E-Ishq, dar desi soundtrack-ul a fost superb, doar doua povesti au reusit sa ma cucereasca, in rest mult prea lent, sau mult prea stupid. Din pacate, la BO, Dus Kahaniyaan s-a ratacit! Mdap si melodia acestuia…. maxima!

    Reply

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: