Filmul săptămânii: BHOOTHNATH RETURNS (2014)


valabil pentru săptămâna 20: 14-20 aprilie 2014

Vă propun un film extrem de simpatic, recent lansat, care sunt convinsă că o să placă atât celor mici, cât și celor mari.

bhoothnathreturns poster

E o excelentă critică adusă societății, dar și celor care o alcătuiesc. Glumele sunt picante, extrem de critice, dar tare bine gândite țintite și excelent executate de actori. Este vizată conducerea statului care este corupt de la rădăcină, iar accentul este pus pe exercitarea dreptului cetățenesc de a vota. Ideea care este subliniată în film este să se meargă la vot; acum desigur este cam greu să-ți vină cheful să te duci la vot când candidații sunt niște lacomi, profitori, mincinoși, își urmăresc propriile interese și pe deasupra poate mai au și un dosar penal pentru corupție (aici mă gândesc la exemplul țărișoarei noastre dragi).

Ei, dar când candidatul la alegeri este unul cu totul special, se anunță o luptă pe viață și p moarte, sau mai bine zis pe viață și pe bani.

Vă recomand să-l vedeți când aveți timp; doza de comedie și seriozitate se completează perfect, iar ”chimia” dintre Akhrot și Kailash Nath este genială. Deși are multe clișee care pot tăia din avântul filmului, este genul de comedie inteligentă care livrează și un mesaj de interes public cu succes.

2 Comments (+add yours?)

  1. floryflory
    Apr 14, 2014 @ 10:51:31

    Hilda, eu nu am gasit filmul pe net, poti sa imi lasi si mie aici o adresa, ceva, de unde il pot vedea?

    Reply

Lasă un comentariu

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Discover more from Hedwig's Blog

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading