Filme indiene 2011: “MURDER 2” (review)


ACŢIUNE: O poveste plină de suspans în care se relatează despre dispariţiile misterioase ale unor prostituate. Personajul principal, Arjun, fost poliţist, se implică în investigaţie. Reuşeste în cele din urmă să descopere criminalul… dar cu ce preţ? Ideea din spatele poveştii este una extrem de incitantă – prostituate dispărute, nu tu cadavre, nu tu martori, nu tu familii care să le plângă dispariţia… Dar modul în care este redată implicarea lui Arjun mi s-a părut confuză.  Povestea de dragoste dintre Arjun şi Priya parcă nu-şi are locul… Un film poliţist prea puţin pus în valoare.

MUZICĂ: Coloana sonoră este modernă, cu voci nemaipomenite. În principiu nu am nimic de comentat.

VERDICT: 3/5     ***  DE VĂZUT (cu menţiunea “se putea şi mai bine!”)

 

P.S.: Că tot vorbeam de “Murder 2″… mi-a plăcut mai mult prima parte; în plus partea aceasta se consideră a fi o continuare însă nu văd să aibă nici o legătură, prin urmare asocierea celor două mi se pare a fi eronată. În afara faptului că protagonistul este Emraan Hashmi nu văd nici un motiv pentru ca cea de-a doua parte să fie considerată continuarea primei părţi.

 

Advertisement

8 Comments (+add yours?)

 1. Scorpya
  Feb 08, 2013 @ 22:56:40

  Eu sunt, LaGavilana (mi-am uitat parola pentru acest cont)…am revenit doar pentru a spune, ca 2013, ne aduce Murder 3, de aceasta data cu Randeep Hooda si desi voi simti lipsa lui Emraan Hashmi, cred ca si Randeep va excela (vorba aia, pe unde joaca, desi a fost co-star, a reusit sa cucereasca atat cinefilii, cat si criticii si este chiar talentat.)

  Reply

  • Hedwig Silver
   Feb 09, 2013 @ 13:24:17

   Randeep e cam ciudățel

   Reply

   • Scorpya
    Feb 09, 2013 @ 18:48:34

    Are prestanta omul…este un pic altceva la Bollywood, iar faptul ca mare parte din viata lui si-a petrecut-o prin Austria sau Australia (nu mai retin exact care) este un plus. Desi pana acu’ a jucat vreo 3 roluri de politist, in fiecare dintre ele a reusit sa lasa alta impresie, sa ofere o alta interpretare, fara a lasa impresia “joaca acelasi rol, in alt context”. Recunosc, abia astept sa-l vad cu Rani in segmentul de film al lui Karan Johar in “Bombay Talkies”.

   • Hedwig Silver
    Feb 09, 2013 @ 19:19:38

    are prestanță desigur aici de acord… și e o prezență ”exotică” dacă îmi e permis un asemenea termen :)) tocmai pentru că provine de pe alte meleaguri

 2. Beelge
  Mar 30, 2012 @ 13:10:20

  Nu pot sa zic cu exactitate daca mi-a placut. Ce stiu sigur e ca imi place sulagna panigrahi(reshma), iar vazand-o in aceasta postura m-a impresionat filmul, chiar foarte tare. Cred ca de aici mi-a placut si tot ce a tinut de film, doar pt povestea si moartea acelei adolescente…

  Reply

 3. LaGavilana
  Sep 05, 2011 @ 19:17:25

  Ideea fratiilor Bhatt, este de a avea o franciza MURDER, ceea ce au si reusit.
  Iar povestea dintre Arjun si Priya isi are locul, in scenariul filmului, doar ca as avea prea mult de comentat si nu vreau comentariul sa fiu un roman.

  In ceea ce ma priveste, pana acum, este cel mai bun film al anului (facand exceptie ca sunt die hard fan Emraan Hashmi si Bhatt Camp), urmat doar de GAME (flop declarat, dar cu scenariu inteligent)…muzica ca intotdeauna de nota 20+ si de-abia astept Murder 3!!!.

  Reply

  • Hedwig Silver
   Sep 06, 2011 @ 08:22:09

   având în vedere că e un blog, nu există limită de cuvinte sau comentarii (evident atât timp cât nu întrec limita bunului simţ – că din câte observ, comentariile oamenilor de pe site-uri lasă de dorit…) aşa că simte-te liber să te exprimi, dragă cititorule!

   Reply

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: