Subsemnata a vorbit la radio! Cu și despre India, desigur. (Izvoare de filosofie, RRC)


Dragi cititori,

În octombrie, s-a întâmplat de am fost invitată să vorbesc la o emisiune radio despre gândirea indiană și cartea mea recent publicată (dacă nu știți despre carte, găsiți detalii aici). Este vorba despre Izvoare de filosofie, difuzată la Radio România Cultural, vineri seara, realizator Cornel-Florin Moraru. Pe 9 octombrie 2020, a venit și rândul meu.

Pe această cale, trebuie să mulțumesc domnului prof. univ. dr. Constantin Aslam, care s-a îngrijit să nu pierd legătura cu domnul lect. univ. dr. Cornel Moraru, căruia îi mulțumesc pentru amabilitate, deschidere și răbdare.

Nu mai intru în detalii cu privire la subiectele dezbătute și întrebările care ne-au frământat. Puteți asculta înregistrarea discuției noastre chiar aici.

4 Comments (+add yours?)

 1. mihaela gheorghe
  Oct 31, 2020 @ 16:50:17

  Am ascultat interviul de la Radio Romania Actualitati cu mare atentie. Mi s -a parut ca timpul s-a scurs intr-o clipa,cu alte cuvinte mi -as fi dorit sa nu se termine. Au fost informatii foarte interesante si imi doresc sa cumpar cartea si sa o citesc pe indelete. Ce lucruri frumoase naste pasiunea,in orice domeniu ! Felicitari

  joi, 22 oct. 2020, 12:47 Hedwig’s Blog a scris:

  > Hedwig Silver posted: ” Dragi cititori, În octombrie, s-a întâmplat de am > fost invitată să vorbesc la o emisiune radio despre gândirea indiană și > cartea mea recent publicată (dacă nu știți despre carte, găsiți detalii > aici). Este vorba despre Izvoare de filosofie, difuz” >

  Reply

  • Hedwig Silver
   Nov 01, 2020 @ 16:34:18

   Mulțumesc tare mult pentru felicitări și cuvintele frumoase. Mă bucur nespus că v-a plăcut. Cu răbdare vă așteaptă, pe un raft. O găsiți pe emag.ro.

   Reply

 2. Raluca
  Oct 23, 2020 @ 02:36:05

  Am ascultat inregistrarea emisiunii radio unde s-au dezbatut asemanari, deosebiri si diferentele intre modul de gandire indian si cel crestin sau grec. Foarte interesant dar si foarte superficial din cauza scurtimii emisiunii. Ar fi trebuit cateva ore bune doar ca sa poti creiona cat de cat ce, de ce si cum s-a ajuns la anumite ritualuri. Oricum ma bucur ca ai avut posibilitatea de a te afirma in eter si sper ca vei mai fi invitata si altadata, tot acolo sau chiar la vreo emisiune TV. Felicitari!

  Reply

  • Hedwig Silver
   Oct 23, 2020 @ 09:07:15

   mulțumesc, Raluca, tare mult; mă bucur că ai apreciat limita de informații care se pot transmite în așa puține minute, dar, sigur, ideea a fost să fac datele ușor digerabile, fără să intru în detalii. Cât despre viitor, doar divinitatea știe ce rezervă ziua de mâine 🙂

   Reply

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: