Filmul momentului: RAAZI (2018)


recenzia nr. 144

Dacă vă plac filmele cu spionaj, acesta e unul dintre puținele produse recent la Bollywood. Recunosc, nu e ceva pe gustul meu, dar am fost curioasă să văd prestația Aliei Bhatt; n-am fost dezamăgită.

Despre poveste, n-am multe de spus: Sehmat ajunge într-o poziție delicată când tatăl muribund îi cere să ducă mai departe tradiția familiei de-a servi țara.

Ajunge în Pakistan, în sânul noii familii, având o misiune clară. Vă mărturisesc că cea mai interesantă parte a poveștii, pentru mine, a fost pregătirea lui Sehmat pentru un nou stil de viață – câtă atenție distributivă, câtă putere mentală, dar și forță fizică e necesară pentru a se proteja în vederea îndeplinirii cu succes a obligațiilor ulterioare.

Viața e imprevizibilă, iar destinul implacabil, tânăra Sehmat trezindu-se în niște situații limită, unde timpul de reacție va fi infim, iar consecințele deciziilor luate sub presiune vor trebui suportate pentru tot restul existenței. Pericole, victime colaterale, cădere nervoasă – le va vedea și le va simți pe toate.

Cum se termină călătoria temerarei Sehmat? Se ve sfârși brusc și într-un mod violent sau va reuși să lase trecutul în urmă și să meargă mai departe? Bucurați-vă de suita de evenimente și urmăriți transformarea și maturizarea lui Sehmat.

Vă recomand să vedeți The Ghazi Attack (2017) după acest film fiindcă ele se leagă și vă ajută să vă formați o părere mai amplă cu privire la realitatea anilor 70.

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: