Sărbători fericite!


În 2017 am venit cu noi rubrici, noi traduceri, noi explicații culturale și se pare că v-au folosit. Manualele de hindi sunt solicitate și acum, ceea ce mă face foarte fericită. Marea majoritate a lucrurilor de pe acest blog se datorează vouă, pentru că întrebați, pentru că mă inspirați. Vă mulțumesc.

Repostez urarea de anul trecut fiindcă nu găsesc cuvinte mai potrivite decât acestea:

Cât despre urări, cuvintele nu mă prea ajută, însă am să încerc: LA ANUL, sper să râdeți și să zâmbiți de 10 ori mai mult decât am făcut-o eu anul acesta; să plângeți de 10 ori mai puțin decât mine anul acesta; să fiți de 10 ori mai puternici – emoțional, psihic, spiritual – decât mine anul acesta; iar când iubiți, să o faceți fără limită, până la infinit și înapoi; ori acolo unde dragostea este imposibilă, să vă ignorați cu eleganță, fără să vă lăsați cuprinși de întuneric și să acționați sub imperiul răului; în schimb, lăsați-vă cuprinși de lumină, sărutați de înțelepciune și alinare, și luându-vă de mână cu soarele, porniți în călătorii felurite; cu inima și mintea deschise, veți cunoaște mai mult, învăța mai ușor, lega prietenii valoroase, suferi mai puțin, râde mai cu poftă, iubi mai profund, gândi mai corect, decide mai înțelept, comunica mai ușor; veți fi auzit mai devreme și înțeles mai grabnic.

Sărbători binecuvântate cu sănătate și bucurii vouă, familiilor voastre și celor dragi!

Mulțumesc că mi-ați fost, îmi sunteți și (sper) că îmi veți fi alături în aventura indiană!

Crăciun fericit și La mulți ani!

6 Comments (+add yours?)

 1. smona
  Dec 22, 2017 @ 16:34:23

  हैप्पी क्रिसमस और जन्मदिन मुबारक हो! Sper ca in anul care vine sa pot scrie acest mesaj de suflet ( acum sunt la partea cu …vocale). Multumim pentru daruire! Simona

  Reply

 2. jitenpurohit
  Dec 22, 2017 @ 14:08:46

  Christmas is the time to touch every heart with love and care. Christmas is the time to receive and send blessings. It is the time to breathe the magic in the air. Wishing you a very Merry Christmas.

  Reply

 3. GETA DIACONU
  Dec 22, 2017 @ 13:53:01

  Sarbatori fericite si tie ,spor in toate si inspiratie continua. Iti multumim pentru tot ceea ce faci aici,pentru timpul acordat noua,cititorilor tai si mai mult “elevilor” tai.
  LA MULTI ANI ! Sanatate,pace sufleteasca si viata implinita alaturi de cei dragi.

  Reply

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: