Sărbători fericite!


M-am tot frământat ce să scriu, acum, la final de an; în 2016 am avut parte de multe reușite, 6 ani de blog, peste 650.000 de accesări pe blog, peste 900 de postări, manualele de hindi au avut un succes nesperat etc. Reușitele astea se cuvine să le împart cu voi fiindcă, fără sprijinul vostru, nu aș fi reușit să ajung aici.

Cât despre urări, cuvintele nu mă prea ajută, însă am să încerc: LA ANUL, sper să râdeți și să zâmbiți de 10 ori mai mult decât am făcut-o eu anul acesta; să plângeți de 10 ori mai puțin decât mine anul acesta; să fiți de 10 ori mai puternici – emoțional, psihic, spiritual – decât mine anul acesta; iar când iubiți, să o faceți fără limită, până la infinit și înapoi; ori acolo unde dragostea este imposibilă, să vă ignorați cu eleganță, fără să vă lăsați cuprinși de întuneric și să acționați sub imperiul răului; în schimb, lăsați-vă cuprinși de lumină, sărutați de înțelepciune și alinare, și luându-vă de mână cu soarele, porniți în călătorii felurite; cu inima și mintea deschise, veți cunoaște mai mult, învăța mai ușor, lega prietenii valoroase, suferi mai puțin, râde mai cu poftă, iubi mai profund, gândi mai corect, decide mai înțelept, comunica mai ușor; veți fi auzit mai devreme și înțeles mai grabnic.

Sărbători binecuvântate cu sănătate și bucurii vouă, familiilor voastre și celor dragi!

Mulțumesc că mi-ați fost, îmi sunteți și (sper) că îmi veți fi alături în aventura indiană!

Crăciun fericit și La mulți ani!

New_Year_wallpapers_Christmas_decorations_033103_

2 Comments (+add yours?)

 1. Diana-Maria Blanaru
  Dec 23, 2016 @ 16:51:21

  Mulțumim din suflet pentru urări! Sunt niște cuvinte superbe, venite de la un om superb, care merită respectat și admirat! Eu una o fac cu siguranță! Îți mulțumim pentru că îți rupi din timpul tău pentru a ne deschide nouă noi orizonturi și pentru că ne faci viața mai bună cu fiecare postare a ta! Abia aștept să văd ce ne aduci și anul care vine, pentru că nu dezamăgești niciodată! Să ai un an nou cât mai prosper și cât mai puține episoade nefericite, pentru că meriți! Sărbători fericite, Hedwig! :-* :-*

  Reply

  • Hedwig Silver
   Dec 24, 2016 @ 14:45:25

   Diana, îți mulțumesc sincer pentru fiecare cuvânt; nu știu ce să spun, nu m-am gândit niciodată că a-mi răspunde întrebărilor și nelămuririlor va putea aduce atâta bucurie și altora; sărbători fericite ție, soțului, familiilor voastre și tuturor celor dragi vouă!

   Reply

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: