Filmul momentului: HAPPY BHAG JAYEGI (2016)


Recenzia nr. 117

Vreau să vă recomand un film ușurel, simpatic, comedie decentă și actori potriviți pentru rolurile pe care le interpretează.

Happy este personajul principal din cauza căreia sunt puse pe jar autoritățile din două țări. Hotărâtă să fugă de la propria nuntă, Happpy își ia destinul în mâini pentru că-și dorește un viitor alături de Guddu, dragostea sa. Toate bune, numai că Happy nu ajunge lângă Guddu, așa cum plănuiseră, ci dincolo de graniță, printr-o încurcătură de toată frumusețea. Partea cea mai interesantă este modul în care a fost gândit personajul lui Happy: tinerică, subțirică, dar sub aceste ”haine” se ascunde un adevărat vulcan care erupe periodic.

Dându-și seama că planul a eșuat, Happy cere ajutorul persoanei în a cărei casă a aterizat. Doar că Bilal, căci așa se numește eroul nostru, refuză să dea curs cererii. Happy intră în starea ”vulcan”, iar Bilal, într-un final, se gândește că ar fi mai productiv s-o ajute decât să se afle că adăpostește un cetățean clandestin în casă, mai cu seamă când tatăl său este implicat în politică.

Noul plan include trecerea graniței de către Guddu pentru a fi reunit cu Happy, căsătoria lor și trimiterea lor înapoi în India. Lucrurile se complică atunci când logodnicul abandonat la altar își face apariția, însoțit de tatăl lui Happy. Vor reuși oare să-i reunească pe cei doi îndrăgostiți? Ori povestea lor de dragoste va avea un sfârșit tragic din cauza implicării terțelor persoane?

Mai precizez că muzica e simpatică și glumele lingvistice nu lipsesc nici ele.

Sper să vă placă și aștept reacțiile de după vizionare.

happy-bhag-jayegi-1a

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: