Cu și despre MANUALELE DE HINDI – răspunsuri la toate întrebările


După cum probabil ați aflat deja (dacă nu, detalii AICI) manualele de hindi ale lui Suraj Bhan Singh ai intrat pe piață din luna noiembrie a anului 2015. Cu mare bucurie vă pot mărturisi că există o cerere nesperat de mare la nivel de țară, astfel încât volumul I este aproape epuizat. Eu voi face rost de toate semnăturile necesare pentru a continua tirajul ca doritorii să-l poată achiziționa și să-l utilizeze cu mult spor. Numărul accesărilor pe site-ul Editurii dovedește interesul vostru, lucru pentru care vă mulțumesc și vă sunt recunoscătoare.

manualhindisingh vol1

manualhindisingh vol2

În lumina celor prezentate anterior, m-am gândit că ar fi util să încropesc o postare care să ”deschidă lucrările” cu tema ”De ce hindi? – utilitatea manualelor lui Singh în învățarea limbii hindi în România” – o sesiune de întrebări din partea voastră și răspunsuri din partea mea. Prin asta, mă refer atât la întrebări/nelămuriri din partea celor care au cumpărat deja volumul/volumele, cât mai ales din partea celor care sunt încă nehotărâți dacă să cheltuie bugetul pe o asemenea carte.

Mai mult, m-aș bucura dacă, dintre cei care ați cumpărat una sau ambele cărți, ați lăsa o mică descriere în care să precizați cum vi se pare totul, cum vă descurcați etc. Le vor prinde foarte bine părerile voastre celor care se gândesc care să fie următorul lor pas – a cumpăra sau a nu cumpăra cartea de hindi? – aceasta este întrebarea.

Așadar, să vedem ce iese:

3 Comments (+add yours?)

 1. iuly
  Feb 19, 2016 @ 16:53:01

  Am cumparat ambele manuale si sunt destul de satisfacut de ele. Mi-ar mai fi placut sa aiba ceva mai multe explicatii pe alocuri si rezolvarile la exercitii pentru a ma putea verifica. Oricum, se merita investitia si felicitari pentru reusita de a le readuce in atentia publicului.

  Reply

  • Hedwig Silver
   Feb 19, 2016 @ 18:56:56

   mă bucur să aud că le-ai cumpărat; cât despre rezolvarea exercițiilor, asta ar fi însemnat să modific mult conținutul, ceea ce nu e voie din cauza drepturilor de autor

   Reply

 2. Haidau Gabriel
  Jan 30, 2016 @ 15:33:18

  Eu am achizitionat ambele volume,le am rasfoit ambele un pic si e foarte greu sa inveti limba hindi,mai ales ca merg si la munca si nu prea am timp dar voi face ca maxim intr-un an sa o invat

  Reply

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: