Sărbători binecuvântate tuturor!


Stau destul de prost la capitolul urări; nu mă prea pricep să spun cuvinte frumoase și mari în același timp, dar vreau să vă doresc ceea ce-mi doresc pentru mine: în primul rând sănătate pentru că nici o sumă de bani nu o poate cumpăra, odată stricată; putere de muncă; curajul și ambiția de a-mi urma și îndeplini visele; puterea de a trece ușor peste eventualele probleme care apar în calea oricui.

Îmi doresc de asemenea ca oamenii să devină umani, să uite de egoismul care îi transformă în fiare sau roboți, să fie mai îngăduitori și răbdători, să nu se streseze pentru fleacuri deoarece e mult prea scurtă viața pentru a-și pierde timpul, energia și nervii cu așa ceva.

Și era să uit să vă mulțumesc pentru cel mai frumos cadou de sărbători: am ajuns la peste 400.000 de accesări a blog-ului în aprox. 4 ani, ceea ce pentru mine înseamnă foarte mult. Cu susținerea voastră, sunt convinsă că voi reuși să ajung în casele mai multor români pentru că nimic nu funcționează mai eficient decât recomandările cunoscuților/prietenilor. Apreciez sincer și mă bucură nespus sprijinul vostru! Vă mulțumesc!

Crăciun fericit și un an nou așa cum vă așteptați!

New_Year_wallpapers_Christmas_decorations_033103_

Vă las cu un colind de-a lui SANAM:

Advertisement

6 Comments (+add yours?)

 1. iuly
  Dec 25, 2014 @ 13:11:43

  Sarbatori fericite si tie, iti doresc multa sanatate si mult succes in continuare cu blog-ul pentru ca ai facut, faci si sunt sigur ca vei face pe mai departe o treaba la fel de buna. 😀

  Reply

 2. Ankita Lokhande
  Dec 24, 2014 @ 16:22:51

  Eu sunt o victima de-a ta Hilda pur si simplu il adooor pe sanam 🙂 ) m-ai infectat 🙂 Sarbatori Fericite si tie si toate cele bune si tot ce-ti doresti sa se implineasca 😉

  Reply

 3. floryflory
  Dec 24, 2014 @ 09:59:22

  Sarbatori fericite si tie, Hilda! Sa ai parte de tot ce iti doresti.
  PS: Aaaaa! Sanaaaaaam!!!!:)):))

  Reply

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: