Cântăreți indieni: Alka Yagnik


PRECIZARE: În secțiunea comentarii, vă invit să comentați cu privire la activitatea cântărețului/cântăreței și să postați link-uri cu melodiile voastre preferate interpretate de acesta/aceasta. Rugămintea mea este să vă referiți strict la persoana pe a cărei pagină vă aflați (pentru a putea ține o ordine bine definită). Mulțumesc pentru înțelegere. Clip-uri am să postez doar de pe canalele oficiale de utube (fie ale artiștilor, fie ale canalelor indiene de TV) pentru a nu risca să fie șterse ulterior din cauza încălcării drepturilor de autor de către utilizatori.

Scurtă biografie: Născută pe 20 martie 1966, are origini bengaleze. Face parte dintr-o familie cu talent muzical, mama ei fiind cântăreață de muzică tradițională (clasică) indiană. A debutat în anii 1980 și a colaborat cu mai toți compozitorii importanți ai industriei: Lakshmikant-Pyarelal, A.R. Rahman, Anu Malik, Anand-Milind, Himesh Reshammiya, Shankar-Ehsan-Loy etc.

alkayagnik4187236292

Detalii biografice: AICI

Având în vedere cantitatea enormă de cântece disponibilă pe net, am ales o colecție (cu speranța că nu va dispărea de pe site niciodată):

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: