Ieri, Piața Constituției a petrecut indienește!


După cum probabil știți, ieri, 31.05.2014, în Piața Constituției a avut loc un regal de muzică electronică și mixaj de către cei mai buni DJ-ei ai momentului în cadrul evenimentului intitulat HOLI Music Color Festival. Partenerii evenimentului au fost PRO FM și MTV România, printre alții. La oră fixă, se arunca pudră colorată astfel încât un nor de prafuri multicolore să învăluie totul. Zis și făcut.

Am ajuns și eu acolo prin amabilitatea Andreei și prietenei ei, cărora le mulțumesc în mod special. Atmosfera a fost frumoasă chiar dacă a plouat, lume veselă, nu cred că trebuie să vă mai spun că era și colorată la propriu. Chit că nu sunt fan muzică electronică, m-am distrat bâțâindu-mă pe ritmurile date de platanele DJ-ului. A fost o experiență tare plăcută, mai ales că am avut alături o dragă prietenă, Olimpia, căreia îi mulțumesc pentru poze.

holifest3 holifest2

cu plicurile de culori în mână

cu plicurile de culori în mână

În reluare față de data indiană, bura mat mano, HOLI haaaaaaaaaaaaaaai!

Profit de ocazie să vă urez LA MULȚI ANI de ziua copilului în speranța că nu veți lăsa să moară niciodată copilul din voi!

2 Comments (+add yours?)

 1. shaks
  Jun 01, 2014 @ 13:58:45

  A fost multă lume? Din poză nu prea pare. Prețul biletului a fost cam ridicat, ce-i drept. Într-un mic orășel din State, am participat la Holi gratis, și am plătit doar 5$ pt 3 pungi de culori. Muzica — toată indiană.:) atmosfera super.

  Reply

  • Hedwig Silver
   Jun 02, 2014 @ 09:42:58

   noi când organizăm ceva, e musai să preluăm pe jumate; așa, ca să fie treaba făcută românește; lume a fost puțină, dar simpatică; nu s-a luat nimeni de noi, se distrau pașnic, se bâțâiau… cât despre pungi am primi una gratis (asta era porția; dacă voiai mai multe, se găseau de vânzare)… dacă nu erau fetele, clar că nu ajungeam să experimentez așa ceva; astfel, toată mulțumirea merge lor 😀

   Reply

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: