O nouă rubrică: ”MUSAFIR”


Mă gândeam că ar fi drăguț să existe un soi de ”colț” virtual pentru voi, cititori, blogg-eri, pasionați de India unde să îmi și ne împărtășiți trăirile voastre, pasiunile voastre etc.

Cu alte cuvinte, aștept pe adresa mea de mail (hedwig0silver@gmail.com) ”compuneri” pe tema Indiei: articolașe, cum v-ați îndrăgostit de India, care a fost primul vostru film indian, ce ați văzut prin India dacă ați fost acolo… Mă interesează să fie corect textul gramatical!!! și să nu fie porțiuni copiate de pe wikipedia sau surse asemănătoare (cu toții putem citi acele informații). Ceea ce voi evita: literatura (povestiri cu personaje fictive, adică ce se apropie de nuvele pentru că deocamdată nu mă axez pe acest domeniu – nu e exclus să o fac în viitor). Să știți că premii nu am să vă dau, vă pot oferi doar aprecierea și dragostea mea la pachet.

M-am gândit să se numească: MUSAFIR, tocmai pentru că există și în română cu sensul de oaspete și în hindi cu sensul de călător.

Sunt nerăbdătoare să citesc ”compunerile” voastre!

Că tot e ziua lui, am zis să vă las cu două dintre preferatele mele, cântate LIVE:

2 Comments (+add yours?)

  1. carmen
    Jan 07, 2014 @ 18:00:43

    Multumesc din suflet pentru aceste 2 videoclipuri si pentru invitatie de a scrie calatoria mea virtuala spre taramul plin de farmec al frumusetii culturale si spirituale. Din 2007 cand am ascultat primul cantec in hindi si pana acum , nu pot sa nu raman impresionata de frumusetea unor catece ce trec dincolo de o simpla melodie facand sufletul si mintea sa vibreze la unison. Am o rugaminte cand e un pic de timp poate ne traduceti aceste 2 videoclipuri. Rahman ji compune cu totul si cu totul deosebit. Al doilea cantec cand l-am auzit prima data m-a facut sa lacrimez desi nu am inteles cuvintele am simtit ca e ceva aproape nepamntesc in el este ceva care se intelege cu inima. In link-ul de mai jos l-am auzit prima data de m-a fermecat http://www.youtube.com/watch?v=ssQTviQXS_o

    Reply

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: