Satyamev Jayate – Sezonul 1


E o emisiune care ne arată și o altă față a Indiei, a lumii în general; nu postez aceste link-uri pentru a vă arăta o Indie urâtă, ci pentru a vă atrage atenția asupra unui fapt cât se poate de simplu: suntem mereu nemulțumiți; nu apreciem ceea ce avem; vrem mereu mai mult. Ceea ce ar trebui să reținem este că, în lume, există atâția oameni care duc greul fără să ridice vreodată tonul pentru a se apăra…

 

Vă las link-ul la canalul oficial de youtube al emisiunii Satyamev Jayate (care se poate traduce prin ”Doar adevărul triumfă”, sintagmă ce constituie motto-ul Republicii India). Până acum (dec. 2018), au ajuns la 3 sezoane.

Advertisement

2 Comments (+add yours?)

 1. Ghidarcea Catalina
  May 29, 2014 @ 13:37:36

  Aceasta emisiune, pentru mine reprezinta o adevarata lectie de viata.
  Din punctul de vedere al meu ca simplu telespectator, am avut sansa ca prin intermediul acestei emisiuni, sa descopar adevarurile general valabile nu numai pentru poporul indian ci si pentru poporul meu. Sunt profund impresionata si in acelasi timp traiesc cu emotie fiecare subiect dezbatut in fiecare episod.
  Cu ajutorul acestei emisiuni, am descoperit ca inainte de a fi un foarte bun actor, Domnul Aamir H. Khan este un foarte mare OM.
  Cu emotie si cu mari sperante, imi doresc sa pot ajunge sa ii impartasesc toate sentimentele mele de respect, admiratie si recunostinta dar si de adevarata si curata dragoste si multumire pentru tot ce a realizat si realizeaza pentru poporul sau atat de incercat dar si pentru noi, aceia care credem inca in umanitate, respect si intelegere.
  Din toata fiinta mea,
  FELICITARI DOMNULE AAMIR si nu uitati ca in aceasta lume sunt foarte multe inimi care bat pentru si alaturi de dumneavoastra, de India si de poporul indian!

  Reply

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: