Porțile s-au deschis la FLLS!


Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Universitatea din Bucureşti, vă invită să-i treceţi pragul în perioada imediat următoare și să deveniți pentru câteva ore studenții facultății noastre..

Absolvenţii de liceu, precum şi studenţii sau absolvenţii în căutare de o doua specializare sunt invitaţi la cursuri deschise în săptămâna 8-12 aprilie. Programul îl puteți găsi AICI.

Programele de masterat vor fi prezentate în cadrul unei întâlniri generale, în data de 11 aprilie 2013, ora 14:00, amfiteatrul R3 (Facultatea de Chimie, Piaţa Universităţii).

De asemenea adresate viitorilor masteranzi, se vor desfăşura cursuri deschise şi prezentări  pentru fiecare masterat în perioada imediat următoare. Puteţi găsi programul AICI.

În cadrul Zilelor Porţilor Deschise, iubitorii şi amatorii de cultură japoneză sunt invitaţi să participe la evenimentul cultural Noaptea Culturii Japoneze, desfăşurat în cursul nopţii de vineri, 12 aprilie, în sediul Facultăţii din strada Pitar Moş, începând cu ora 20:30.

Vă așteptăm!

SURSA: http://www.limbi-straine.ro/2013/04/anunturi/zilele-portilor-deschise.html

Țin să vă aduc la cunoștință faptul că anul acesta se organizează admitere pentru limba HINDI, ca a doua limbă de studiu pentru ciclul de LINCENȚĂ – 3 ani. Pentru detalii, consultați site-ul: http://www.limbi-straine.ro/

Advertisement

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: