KAASH AAP HAMARE HOTE [2003] -Youtube full


Dacă n-ai văzut încă filmul, trebuie să-l vezi pentru actorul din rolul principal; l-am văzut prima oară acum câţiva ani şi am dat din greşeală de el pe Youtube (filmul e complet, cu subtitrare în engleză). 

8 Comments (+add yours?)

 1. amalia
  Feb 16, 2012 @ 15:12:28

  Da sunt voci deosebite in India…Sper ca nu te superi si ca nu sunt prea insistenta daca te intreb de cantecul care l-am cerut.Astept cu nerabdare.Sa ai o seara placuta.

  Reply

 2. amalia
  Feb 15, 2012 @ 07:14:26

  SONU NIGAM!!!Hm…un om deosebit,cu o familie deosebita.Este din cat mi-am dat seama o mare valoare pt INDIA. Imi place nespus de mult asa ca m-am documentat mult despre el:familie,concerte,fiul lui: Neevan,care ii seamana leit si cred ca il va urma pe tatal sau,dar asta n-am stiut ca joaca si in filme..Filmul a fost o mare surpriza pt mine mi-a placut mult,asa ca nu-mi ramane decat sa-ti multumesc.

  Reply

  • Hedwig Silver
   Feb 15, 2012 @ 09:47:47

   mă bucur că ţi-am adus la cunoştinţă ceva nou :D; legat de Sonuji care e “o mare valoare pt India”: tind să cred că nu mai este apreciat atât cât ar merita şi în pricipal din cauza cântăreţilor care apar ca ciupercile după ploaie (cam ca şi la noi cu distincţia că cei din India nu au nevoie de calculator atât de mult ca să sune bine)…

   Reply

 3. carmen
  Feb 12, 2012 @ 12:12:34

  se pare ca acum in februarie o sa apara filmul din link-ul de mai jos care pare a fi o comedie romantica reusita .
  http://isansar.com/2012/02/hindi-movie-tere-naal-love-ho-gaya-2012-watch-onlinetrailer.html

  Reply

 4. carmen
  Feb 11, 2012 @ 20:02:18

  Ce surpriza chiar Sonu Nigam , m-am tot intrbat in primele zece minute cu cine seamana unde l-am mai vazut ! Imi place mult cum canta. Are o voce superba si ca actor a jucat super in film. Stiam ca nu e Karena doar am zis ca seamana.
  O seara placuta iti doresc.

  Reply

 5. carmen
  Feb 11, 2012 @ 19:38:05

  Draga mea iti multumesc. Dupa o saptaman greala munca, mi-ai oferit o seara minunata urmarind acest film. Mi-a placut. Actorul din rolul principa mi s-a parut ca seamana cu cantaretul Sonu Nigam. Iar actita seamana un pic cu Karina Kapoor. Ideea de baza sa pui pret pe relatiile de calitate pline de sensibilitate, ca de obicei mi-a placut.

  Reply

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: