Filme indiene 2011: “TANU WEDS MANU” (review)


ACŢIUNE: Totul se învârte în jurul prospectelor de căsătorie ale celor două pesonaje principale. Iniţial trebuiau să fie împreună, însă fata refuză să se mărite cu eroul nostru. Acesta îşi continuă viaţa şi întâlnirile cu viitoarele soţii pe care părinţii le aranjează, dar n-o poate uita pe eroina răzvrătită. O poveste tipică, încadrată în parametrii dragostei cu năbădăi; nu e chiar atât de spectaculos filmul, dar trebuie neapărat să-l vezi pentru Kangana Ranaut (eroina răzvrătită).

MUZICĂ: Alertă, plină de energie! Merită ascultată!

VERDICT: 3/5 *** DE VĂZUT (cu menţiunea “pentru Kangana Ranaut”)

Advertisement

2 Comments (+add yours?)

 1. Elena
  Oct 15, 2012 @ 13:52:26

  Nu e cine stie ce film dar a primit multe nominalizari la toate galele de decernari de premii…Filmfare Awards, IIFA Awards, Zee Cine Awards, Apsara Awards, Star Screen Awards. Sunt niste gale foarte interesante, le urmaresc in fiecare an. De-abia astept la anul pt ca pe anul asta s-au terminat 🙂 Ar trebui sa le postezi pe undeva pe blog…cum am mai spus, sunt foarte interesante si de asemenea foarte amuzante pt cei care inteleg hindi 😀

  Reply

 2. LaGavilana
  Sep 05, 2011 @ 19:22:48

  Chiar mi-a placut acest film!!! Nu este cine stie ce capodopera cinematografica, dar cu siguranta nu este o pierdere de vreme…iar Kangana, o ador inca de la debutul ei, (Gangster, 2006)

  Reply

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: