Filme indiene 2011: “SINGHAM” (review)


ACŢIUNE: Un film cu o temă care atrage: poliţistul onest şi muncitor care este prins în mijlocul afacerilor mafiote şi devine ţinta capului grupării. Pe lângă portretizarea poliţistului onest, veşnic urmând litera legii şi refuzând cu orice preţ tratarea preferenţială a răufăcătorilor sus-puşi, este extrem de plăcut redata solidaritatea oamenilor comuni cu liderul comunităţii lor – poliţistul-model. Nu este nimic forţat sau exagerat – “spiritul de turmă” funcţionează de minune (când trebuie – nu ca la noi, românii, doar atunci când facem tâmpenii) şi nimeni care a făcut ceva greşit nu va scăpa de ochiul vigilent al legii – fie că vorbim chiar despre Singham sau sătenii care îl sprijină. Nelipsita poveste de dragoste dă un plus de farmec. Secvenţele de bătaie sunt exagerate, însă nu deranjează cu nimic deoarece îţi face plăcere să-i vezi pe “cei răi” snopiţi la propriu.

Unul dintre cele mai bune filme din 2011 – până acum!

MUZICĂ: O încântare pentru urechile mele! Nemaipomenit! Trebuie ascultată!!!

VERDICT: 4/5 **** TREBUIE VĂZUT!

Advertisement

6 Comments (+add yours?)

 1. Elena
  Oct 15, 2012 @ 14:57:20

  Mult prea exagerate scenele de bataie…sunetele alea, cand ii da un pumn zici ca a dat trenul peste el…si ”the super cop” care smulge stalpi din pamant…hai sa fim seriosi…povestea e ok dar ma enerveaza scenele exagerate, imi vine sa sparg laptopul :)) AAAA, si Ajay Devgan ne mai arata ca a fost la sala :>

  Reply

 2. carmen
  Sep 04, 2011 @ 15:04:43

  Sunt foarte folositoare recenziile tale, imi amintesc de emisiunile Irinei Nistor si Tudor Caranfil. Dupa ce ascultai comentariile lor stiai daca merita sau nu sa vizionezi un film.

  Reply

  • Hedwig Silver
   Sep 04, 2011 @ 15:08:33

   eşti mult prea drăguţă să mă menţionezi în aceeaşi propoziţie cu profesioniştii; ideea e că mai am timp să văd filme (până să înceapă facultatea) şi îmi place să-mi dau cu părearea… dacă şi foloseşte cuiva e minunat!

   Reply

 3. Hedwig Silver
  Sep 01, 2011 @ 13:29:43

  i can edit the previous comment if u want… 😀

  Reply

 4. helen
  Sep 01, 2011 @ 13:27:11

  i meant he! hahaha

  Reply

 5. helen
  Sep 01, 2011 @ 13:26:15

  super cop! oh wow…she is not so tough after all, hai na? hahaha…what a beautiful woman can do! if only real men where this receptive…ha ha

  Reply

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: