LECŢIA 1 HINDI – ALFABETUL (VOCALELE) PARTEA I


Dragă cititorule,

M-am gândit că ţi-ar plăcea să poţi explora limba HINDI din intimitatea casei tale…Aşadar am să încerc să-ţi satisfac curiozitatea prin lecţii săptămânale de ortografie, gramatică şi alte lucruri utile, sperând ca la sfârşit să poţi citi şi scrie singur!

La rândul meu, sunt doar studentă aşa că nu le ştiu pe toate, însă dacă ai întrebări voi face tot posibilul pentru a-ţi da un răspuns cât mai clar… Şi încă ceva: TU decizi dacă vrei ca lecţiile să se oprească; dacă nu observi nici un progres sau ţi se pare prea dificil…oprim totul!

Îţi spun de pe acum că merită să investeşti timp şi efort! MULT SUCCESSSSS!

Dacă vrei, poţi să-mi trimiţi răspunsurile prin e-mail iar eu ţi le voi corecta…

SPOR LA EXERSAT! NU UITA “REPETITIA MATER STUDIORUM EST”!

111 Comments (+add yours?)

 1. Mihaela Gheorghe
  May 04, 2020 @ 21:51:37

  Buna seara
  Sunt mihaela gheorghe si am fost incantats sa urmaresc si sa invat lectiile tale de hindi.
  Inteleg din ce spui ca deoarece canalul tau de you tube a fost raportat ca spam nu vom mai putea beneficia de ajutorul tau nepretuite de acum inainte .Iti spun sincer ca sunt extrem de suparata.Eram asa de incantata de modul cum se desfasura totul si dintr-o data ….
  Daca lucrurile vor ramane asa,te rog sa ma sfatuiesti cum as putea continua sa invat aceasta limba .Mi as dori sa continuam impreuna.
  Daca totusi nu exista nici o posibilitate in acest sens cui sa ma adresez.
  Iti multumesc pentru xe ai facut pana acum si astept un sfat de la tine ptr ca nu vreau sa renunt la invatarea lunbii hindi
  Sanatate si numai bine
  Cu drag Mihaela Gheorghe

  Reply

  • Hedwig Silver
   May 05, 2020 @ 06:41:38

   Draga Mihaela, multumesc pentru mesajele transmise. Corectie, doar ultimul videoclip a fost raportat pana acum, deci clipurile anterioare sunt inca disponibile. Ideea este ca daca mai sunt raportate de inca trei ori clipurile, canalul va fi sters. Am sa incerc sa mai postez saptamana aceasta, sperand sa fi fost o greseala. Daca problema persista, am sa iau vacanta fortata. Cat despre sfaturi, gasesti pe blog, la categoria invatarii limbii hindi, o gramada de informatii si surse de calitate. Insa, va trebui sa te folosesti de limba engleza… mai mult de atat eu nu am ce sa fac fiindca este inutil sa ma luat cu un gigant ca utube, care de dreptate cuiva anonim care abuzeaza de un buton….

   Reply

Lasă un comentariu

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: